Jak nafotit stav tachometru?
Návod na oznámení stavu najetých kilometrů na počátku a při výročí pojištění

Pillow pojišťovna

Stáhněte si mobilní aplikaci do svého mobilního telefonu. V obchodě s aplikacemi (Google Play nebo App Store) stačí zadat Pillow pojišťovna.

iOS Pillow aplikace Android Pillow aplikace

Spusťte aplikaci a vlevo dole zvolte funkci Nafotit km, auto a vyberte Tachometr s kilometry.

Vyberte Nové focení. Na této obrazovce uvidíte i všechna dříve odeslaná focení kilometrů pomocí této aplikace. Při prvním focení je obrazovka prázdná.

Vyplňte číslo SPZ a rodné číslo nebo IČO (pokud jste uzavřeli pojištění jako podnikatel nebo právnická osoba). Zadejte stav tachometru (jen celé kilometry) a vyfoťte foto s kilometry. Pokud vozidlo při uzavření pojištění nemělo SPZ, vypněte pole Vozidlo má SPZ a zadejte číslo smlouvy.

Zvolte Odeslat, pokud jste připojeni na internet. Pokud ne, vyberte Uložit a odeslat později a dokončete odeslání, až budete pripojení na WiFi.

TIP
Pokud jste se už do aplikace dříve přihlásili, budete mít vše jednodušší. Na focení vás upozorní velké červené tlačítko vedle vaší smlouvy. Pokud ho stlačíte, už nemusíte zadávat SPZ a RČ/IČO, ale vše se doplní automaticky. Stačí jen zadat počet najetých kilometrů a vyfotit tachometr.

Pomaleji bez aplikace.
Chytrý telefon stávkuje?
Nevadí. Stav  tachometru
nám můžete poslat přes web